Сокіл –це звучить гордо!

У сімействі соколиних 58 видів, розповсюджених майже повсюдно. Дзьоб звичайно із зубцем на верхній щелепі. Крила довга й вузькі, цівка коротка, пальці довгі. Самці й самки пофарбовані подібно. Харчуються ссавцями, птахами, що плазують, земноводними, рідше безхребетними й падлом. Своїх гнізд, як правило, не будують. Гнізда на скелях, на деревах, на землі. У кладці 2-6 яєць.

Share to Google Plus
Share to Odnoklassniki

Переглядів: 85

Залишити відповідь

Обов’язково потрібні ваші ім’я і email. Ваша електронна адреса не буде опублікована.